You are not logged in.

#1 2026-07-03 03:07:37

Candelaria
Member
Registered: 2026-05-19

Im happy I now registered

Я Ірина, і моє королівство — це кухня. Власне кажучи, один квадратний метр на стільниці, де стоїть моя надійна помічниця — мультиварка.

Сусідки здивовано хитають головою: «Ой, знову ти з нею возишся. У нас же є газова плита, духовка…» А я тільки всміхаюся. Тим часом як вони драють листи і наглядають за каструлями, я встигаю і борщу наваристого зварганити, і плову розсипчастого, і ніжного чізкейку спекти.

Фокус ось у чому: вранці закинула в чашу заготовки для обіду, виставила режим «Гасіння» — і до обіду можна пити каву, наводити лад у шафах чи поливати герань. Коли сонце сідає чоловік, принюхуючись, прямує на кухню: «Знову твої алхімічні експерименти»

А я подаю на стіл тюфтельки у вершковому соусі. Мультиварка тихенько пікає, пара йде — і в цьому є справжнє домашнє диво. Ніхто не вірить, що тут ані шматочка пригорілого, а час витрачається тільки на те, щоб гарно розкласти їжу.

Справжня господиня — це не та, хто простоює при плиті годинами. А та, хто смачно нагодувала всю родину і помила після себе лише одну чашу. І я це обожнюю.

QUICK REPLY

Write Your Message and Submit

Footer

ALLR6 Built by Legacy | © Copyright 2016-Present
Get Rainbow Six 3 Gold On Steam!
Classic Rainbow Six Lives On

Rainbow Six, Rogue Spear, Rainbow Six 3 Raven Shield, Athena Sword, Iron Wrath, Black Arrow, R6 Siege, Quarantine, Extraction, Black Ops Plus All Expansions
We Are Not Affiliated With Ubisoft or Red Storm Entertainment